k2FtbBdWr1

Відбулась zoom-конференція з питань усиновлення

Визначальним чинником інституту усиновлення є турбота про дітей, які втратили батьків або з тих чи інших причин позбавлені батьківського піклування, створення для них середовища, яке є характерним для сім’ї.

Усиновлення є найкращою формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в результаті чого вони отримують сім’ю, стають її рівноправними членами.
Сьогодні працівники служби у справах дітей Львівської райдержадміністрації взяли участь у zoom-конференції, яку провели представники служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації. Обговорено питання вдосконалення якості інформації про дітей, які можуть бути усиновлені.
На обліку в службі у справах дітей РДА перебуває 81 дитина, яка може бути усиновлена. Детальну інформацію щодо процедури усиновлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, можна отримати в службі у справах дітей Львівської райдержадміністрації за адресою: Львівський район, м. Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності, 27, кабінет № 20.