k2FtbBdWr1

Внаслідок вчорашніх ракетних ударів на Львівщині двоє осіб отримали поранення: Максим Козицький

Учора внаслідок ворожого ракетного обстрілу три ракети влучили в електричні підстанції у Львівській області. Загиблих немає, проте поранення отримали двоє людей. У більшості домогосподарств, де від ударів зникло електропостачання, його вже відновили, проте роботи з відновлення ще тривають. Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Вчора приблизно півдев’ята вечора був завданий удар по Львівській області з сторони Каспію, з стратегічних бомбардувальників. Якщо брати Львівську область, то зі шести крилатих ракет наші сили ППО збили над Львівщиною дві. Три влучили в електричні підстанції залізної дороги. Одна з них пролетіла Львівську область і влучила у Закарпатській області також у підстанцію залізної дороги. Це був цілеспрямований удар по ланцюжках постачання, в тому числі і гуманітарної допомоги.

На даний момент двоє людей постраждали – легкого ступеня важкості (отримали поранення – ред.)», – розповів Максим Козицький.

Додамо, що двоє осіб, які постраждали, перебували неподалік від місць вибухів. Їм надають усю необхідну медичну допомогу. В 58-річного постраждалого тупа травма грудної клітки. Чоловік із Закарпатської області, працює водієм. У 24-річного хлопця мінно-вибухові уламкові поранення лівого стегна та лівої руки. Провели операцію та видалили осколки. Потрібна ще як мінімум одна операція, щоб видалити осколки на інших ділянках.