Її вдалося забезпечити пожежним автомобілем та необхідним обладнанням завдяки зусиллям громади, зокрема, участі у грантовому проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд».

Відкриття нової добровольчої пожежної частини – це значний крок до підвищення рівня безпеки для громади. Рятувальники, які пройшли спеціальну підготовку, готові оперативно реагувати на надзвичайні ситуації.

Зичимо команді злагодженої праці задля безпеки мешканців!

Дякуємо всім, хто долучився до реалізації цього важливого проєкту!

Зазначимо, що 29 лютого цього року у Містківському старостинському окрузі відбулися установчі збори зі створення громадської організації «Добровільна пожежна команда Пустомитівської територіальної громади». До складу громадської організації увійшло 12 членів команди з населених пунктів Містки, Полянка та Малинівка та Пустомити.

Реалізація проекту по створенні Добровільної пожежної команди стала можливою завдяки участі Пустомитівської територіальної громади у грантовому проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд», який реалізується за фінансової підтримки Програми Польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного Департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership».