Відділ молодіжної  політики спільно із громадською організацією «Львівський молодіжний клуб», випускниками програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець» та Львівським обласним молодіжним центром реалізовує проєкт «Рада твого району». Він передбачає створення і розвиток молодіжних рад у громадах Львівської області.

«Одним з інструментів моделі є запровадження ефективних консультативно-дорадчих органів, зокрема молодіжних рад. Створення такої можливості у малих громадах допоможе активізувати молодь та максимально залучити їх до процесу державотворення» – зазначила керівник відділу молодіжно політики Львівської ОДА Софія Курман.

Цьогоріч проєкт стартуватиме із Дрогобицької громади.

«Плануємо охопити 7 громад в межах проєкту, а вже створені ради підсилити та вмотивувати для подальшої плідної праці для ефективного розвитку кожної громади» – зазначив керівник проєкту Данило Шевчук.

Серед основних акцентів, які будуть важливими при виборі громад для цьогорічних виїздів – наявність ініціативної групи молоді, активного учнівського самоврядування, громадських організацій, сприяння місцевої влади та ін.

Довідково: молодіжна рада – молодіжний консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування, із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях у громадах.

Детальніше про молодіжні ради за посиланням. 

Реєстрація триватиме до 19 березня 2021 року за посиланням.

Контактна особа від управління –  Ольга Сподарик, 097-54-83-444.