16 червня, за ініціативи управління транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації, відбулась ZOOM-нарада щодо питань відшкодування за перевезення пасажирів пільгових категорій автомобільним та залізничним транспортом, за надання телекомунікаційних послуг, а також обговорення проблемних питань в сфері автомобільних пасажирських перевезень.

Участь у нараді взяли: заступник голови Львівської райдержадміністрації Олександр Клименко, радник голови Львівської райдержадміністрації Андрій Корбецький, начальник відділу інфраструктури та екології, заступник начальника управління інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Львівської райдержадміністрації Богдан Чукор.
Під час наради зазначено, що Львівською облдержадміністрацією розроблена та затверджена на сесії Львівської обласної ради 19.02.2021 “Комплексна програма соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2021-2025 роки”.
Відповідно до цієї програми для відшкодування коштів перевізникам при проведенні розрахунків з компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом у 2021 році передбачено 1,5 млн грн.
Окремо наголошено на важливості відшкодування перевізникам коштів від втрат за пільгові перевезення та надано роз’яснення механізмів такої компенсації.