На Волинському та Поліському напрямках білоруська армія посилено здійснює розвідку та розгортає додаткові підрозділи у прикордонних районах Гомельської області.

На Сіверському напрямку ситуація без суттєвих змін.
На Слобожанському напрямку ворог здійснює бойові дії для утримання зайнятих раніше рубежів на Харківському напрямку.
Російська армія здійснює підготовку до відновлення наступу на Слов’янському напрямку. Російські військові спробували наступати в районі населеного пункту Довгеньке, але зазнали втрат і відступили.
На Донецькому напрямку противник не полишає спроб прорвати оборону та вийти на адміністративні кордони Луганської області.
На Лиманському напрямку активних бойових дій ворог не здійснював. Окупанти обстрілювали інфраструктуру в районах населених пунктів Лиман, Озерне та Діброва.
На Сєвєродонецькому напрямку ворог зосередив зусилля в напрямку Сєвєродонецька. Здійснював штурмові дії в районі Тошківки.
На Бахмутському напрямку окупанти здійснювали бойові дії в районі Олександропілля, але зазнали втрат та відступили. Здійснили наступ в районах Липового та Трипілля, успіху не мали.
На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках зафіксоване зниження інтенсивності бойових дій. Ворог намагається закріпитись на досягнутих рубежах.
На Південнобузькому напрямку ворог активних бойових дій не розпочинав. Зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів, розвідці та заходах з інженерного обладнання позицій.
На Бессарабському напрямку на території Придністровського регіону республіки Молдова значних переміщень особового складу та техніки немає.
Через великі втрати росія змушена знімати зі зберігання танки Т-62 для комплектування резервних підрозділів.