Національна акселераційна програма «Власне» має на меті підтримати розвиток українських підприємств та надати мікро-, малому та середньому бізнесу інструменти для швидкого зростання, залучення нових клієнтів та інвесторів.

Програма призначена як для підприємців-початківців, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу, так і для активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси.

Програма «Власне» включає декілька складових:

освітня складова програми (10 освітніх модулів з аналізу бізнес-моделі, маркетингової стратегії, залучення фінансування та експортної стратегії, буде залучено понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів із різних сфер бізнесу);

менторський супровід (1 000 учасників, які найкраще виконуватимуть тестові завдання після кожного модуля, матимуть отримати менторський супровід як офлайн, так і онлайн).

За результатами програми понад 30 учасників отримають фінансову підтримку в 100 000 грн кожен, а 10 учасників з найвищими балами матимуть змогу позмагатися за звання суперфіналіста та залучити головний приз – 800 000 грн.

Тривалість освітнього компоненту програми: жовтень 2023 року – грудень 2024 року.

Тривалість менторського компоненту програми: січень–березень 2024 року.

Реєстрація на національну акселераційну програму «Власне» за посиланням: http://surl.li/kzplb (кінцевий термін подання заявок на участь – 24 вересня о 23:59 год).

Програма «Власне» дає можливість підприємствам безкоштовно отримати знання та навички, які є вкрай необхідні для успішного розвитку власного бізнесу, отримати менторську підтримку від експертів. Заповнення невеликої аплікаційної заявки на участь у Програмі передбачає перелік запитань, необхідних для оцінки компетентностей учасників, та короткий опис власної ідеї або бізнесу.

Більш детальніше про Програму «Власне» за посиланням: https://www.vlasneua.com/