Військові потрібні нам не лише на полі бою, а й після завершення служби. Поранені, з психологічними травмами, виснажені, – вони вже серед нас.

Кількість ветеранів зростає так само, як зростає у них відчуття несправедливості та загубленості в соціумі. Суспільства різних країн вже проходили це після своїх воєн, це неминуче чекає нас і зараз. Однак ми можемо пом’якшити ці виклики для наших ветеранів, якщо почнемо діяти вже. Наше завдання – подякувати їм не лише на словах, а через дії та створення належних умов адаптації.

З 20 до 22 листопада 2023 року в Києві відбудеться форум «Пошук майбутнього для ветеранських і про-ветеранських організацій та ініціатив».

Мета форуму – згуртуватися і сформувати бачення ветеранського руху в Україні.

Організатори форуму запрошують представників ветеранських організацій, експертів, представників державних органів та місцевого самоврядування, лідерів громадської думки, донорську спільноту та інші зацікавлені сторони зібратися в колі однодумців, щоб разом обговорити майбутнє ветеранського руху в Україні і роль у ньому організацій громадянського суспільства.

З організаційних питань щодо участі у заході, будь ласка, контактуйте з представницею ІСАР Єднання Анастасією Буряк (buriak@ednannia.ua, +38 066 184 85 03).