Продовжуємо розповідати про наставників, які разом зі своїми командами створювали атмосферу справжнього спортивного свята, та дарували незабутні враження і заряд натхнення на майбутнє під час всеукраїнських шкільних ліг.

Знайомтесь – Андрій Кондюх – тренер баскетбольної команди хлопців Пустомитівського ліцею №2 імені Василя Кучабського, яка стала переможцем ІІІ етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Львівському районі.

Народився та зростав у сім’ї педагогів у рідному місті Пустомити. Батько – вчитель фізичної культури місцевого закладу освіти – з дитинства привчав його до спорту. Андрій займався волейболом та іншими видами спорту в гуртку місцевої школи, отримав фахову освіту в Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Зараз працює тренером з баскетболу у ДЮСШ «Юність» Пустомитівської міської ради та проводить спортивні заняття із дошкільнятами в місцевому ЗДО “Золотий півник”.

Вихованці молодого, амбітного та талановитого тренера уже мають високі досягнення. Юні баскетболісти (3х3) на Чемпіонаті України увійшли в 12 кращих команд країни, посіли 5 місце в змаганнях U-18.

Не відстає від них і сам тренер, який успішно виступає у волейбольних змаганнях різного рівня. А сімейна команда в складі Олега та Андрія Кондюхів п’ять років поспіль ставала переможцем обласних змагань з пляжного волейболу (батько + син).

Андрій Кондюх активний в громадському та спортивному житті громади. За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, національно-патріотичне виховання молоді, сумлінну працю та активну громадську діяльність нагороджений подяками Міністерства молоді та спорту, Львівської обласної ради та Управління молоді та спорту ЛОДА.

Останні два року активно волонтерить, збирає кошти на потреби військових, зокрема частини, де служить його батько. З перших днів війни Олег Кондюх перебуває у складі 24 ОМБР

ім. Короля Данила. Саме зараз триває збір та незабаром відбудеться розіграш благодійної лотереї для покупки квадрокоптера Mavic 3T.Долучитись до збору коштів можна за посиланням: http://surl.li/qbybqs

Найбільша мрія Андрія – Перемога України та повернення батька з війни!