Сьогодні у Львівській районній державній адміністрації відбулася нарада керівників спільнот вчителів фізичної культури та координаторів проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» територіальних громад Львівського району.

Учасники наради обговорили три ключових питання проєкту Положення про ХХХІІ районні спортивні ігри школярів у Львівському районі у 2024/2025 навчальному році: терміни та місце проведення зональних і фінальних змагань , забезпечення суддівства та подання звітності.

Особливу увагу присутні також акцентували на змінах в Регламенті цьогорічних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – збільшенні на два види змагань, проведення змагань у трьох ігрових видах спорту у двох вікових категоріях тощо.

Окрім цього, організатори наголосили на забезпеченні справедливого суддівства та поданні заявок відповідно до Регламенту змагань.

Також педагоги висловили стурбованість щодо скорочення годин гурткової роботи спортивного спрямування та відсутність додаткових оплат за організацію спортивно-масової роботи в закладах освіти.