День: 28.10.2024

Школа експортера 2024: Департамент економічної політики Львівської ОДА запрошує представників бізнесу на безкоштовні освітні курси.

Школа експортера – це щорічний проєкт для експортерів з досвідом, а також новачків, який реалізовує Львівська обласна державна адміністрація спільно…

Розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність ПП «ОЛІЯР», яка підлягає оцінці впливу на довкілля, стосовно планованої діяльності «Нове будівництво пташників для утримання курей-несучок»

Повідомлення 9782 Відповідно до пункту 3 Повідомлення місце провадження планованої діяльності – Львівська область, Львівський район, смт Щирець. Крім того,…

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Експлуатація тваринницького комплексу по репродукції та відгодівлі свиней в с. Кулява, Жовківської територіальної громади, Львівського району, Львівської області» суб’єкта господарювання ФГ «КУЛЯВА»

Оголошення ФГ Кулява 9573

Висновок з оцінки впливу на довкілля від 21.10.2024 № 03.02-8759/2 планованої діяльності«Видобування питних підземних вод з Перемишлянського-2 родовища, з метою забезпечення водою населення та вторинних водокористувачів м. Перемишляни» суб’єкта господарювання МКП «ПЕРЕМИШЛЯНИВОДОКАНАЛ»

З Висновком можна ознайомитись на веб-сайті Національної онлайн-платформи«ЕкоСистема» в Єдиному державному реєстрі з оцінки впливу на довкілля запосиланням: https://my.eco.gov.ua/ovd-citizen-app?docNumber=8759

Повідомлення про плановану діяльність «Реконструкція автозаправної станції (будівля літера А-1), за адресою: Львівська обл., м. Львів, вул. Хмельницького Б, 192а» суб’єкта господарювання ТОВ «ЗАВОД «ГАЛИЧИНА»

Повідомлення ТОВ Завод Галичина