Участь у заході можуть взяти понад 200 ТОП-менеджерів та власників борошномельних, круп’яних, хлібопекарських підприємств та виробників макаронних виробів, фахівців галузі та представників компаній-постачальників продукції, обладнання й технологій.
Власники та ТОП-менеджмент зернопереробних підприємств, хлібопекарської галузі, представники роздрібних мереж України та Європи, провідні експерти зернового ринку та AgriFood України і світу, імпортери товарів групи «Зернова Бакалія», представники влади та галузевих об’єднань, постачальники обладнання і технологій та інші учасники агропромислового та суміжних секторів.
ОСНОВНІ ТЕМИ:
• Поточний макроекономічний стан України та його перспективи
• Ринок зернової сировини: що маємо та чого чекати?
• Які виклики перед виробниками зернових продуктів є на внутрішньому ринку?
• Можливості українських зернових продуктів на ринках ЄС;
• Стратегія виходу на європейські торгівельні мережі в форматі «Приват лейбл»;
• Досвід, вдалі кейси та стратегії виходу на європейський ринок
• Що слід зробити, щоб стати конкурентним на європейському ринку?
• Чи можливо подолати наявні логістичні складнощі в торгівлі?
• Програми співпраці WFP з українськими переробниками зерна;
• Бізнес-тур «Ознайомлення з сучасним виробництвом борошна та хліба на підприємствах Польщі» (окрема програма на 28-29 жовтня буде опубліковано додатково)
СПІКЕРИ:
ОЛЕКСАНДР ГАЙДУ, голова Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики (TBC)
ОЛЕГ УСТЕНКО, радник Президента України з економічних питань
ТАРАС ВИСОЦЬКИЙ, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України
ОЛЕКСАНДР ЖЕМОЙДА, директор Департаменту багатосторонніх та двосторонніх торговельних угод Мінекономіки України
РОДІОН РИБЧИНСЬКИЙ, директор Спілки «Борошномели України», голова правління ГО «Укрхарчопром», експерт зернового сектору ФАО ООН, к.т.н
МАРИНА ЗАБАРИЛО, директор споживчої панелі Consumerscan, GFK Ukrаine
ЄВГЕН МОЦНИЙ, комерційний директор ТОВ «Сквирський КХП» (ТМ «Сквирянка»)
ОЛЕКСАНДР ТАРАНЕНКО, президент Всеукраїнської асоціації пекарів
ВЛАДИСЛАВ АВЕРЧЕНКО, генеральний директор «Концерну Хлібпром»
ДМИТРО РОМАНОВ, представник FAO/ЄБРР
ОЛЕГ ОНИЩЕНКО, менеджер з технічних та презентаційних питань компанії «СЖС-Україна»
ДМИТРО ЖИГУНОВ, доктор технічних наук, завідувач кафедри технологій переробки зерна, ОНАХТ
АНДРІЙ ДРУЗЯКА, незалежний експерт зернового ринку України та світу
ОЛЕКСАНДР БОНДАРЧУК, директор «Штерн Україна» (представництво Muhlenchemie в Україні)
АНДРІЙ ШАРАН, кандидат технічних наук, директор «Бюлер Україна»