Сьогодні, 21 травня, на Арені Львів, під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика відбулось чергове засідання Ради лісового сектору при обласній державній адміністрації.

Робоча група обговорила основні аспекти реформування лісогосподарської галузі в частині оптимізації адміністративного персоналу.

Також розглянули основні пропозиції змін до профільного законодавства та інших нормативно-правових актів, які регламентують діяльність суб’єктів лісогосподарської галузі.

Зазначимо, що захід провели в межах ХХІІІ міжнародної виставки «Деревообробка».

«Деревообробка» – спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості. Вона проводиться у Львові з 1998 року і є однією з перших в Україні виставок цієї тематики. Щорічно у травні виставка на 4 дні стає епіцентром зустрічей обміну досвідом та переговорів серед лісовиків, меблевиків і деревообробників.

Учасники мають можливість представити свій бренд/компанію чисельній цільовій аудиторії, знайти нових клієнтів і зміцнити ділові відносини з уже наявними, продемонструвати весь спектр послуг своєї компанії та отримати миттєвий відгук.