k2FtbBdWr1

15-й фестиваль «Зашків»: триває підготовка до проведення

Сьогодні, 31 травня, відбулась організаційна нарада щодо стану підготовки до фестивалю «Зашків», який відбудеться 18-20 червня у селі Зашків Львівської територіальної громади, котру провели заступники голови Львівської ОДА Андрій Годик та Іван Собко.

Під час наради зазначили, що на фестивалі буде забезпечено організацію пропускного режиму – від температурного скринінгу до розмітки території. Безпосередньо на місці проведення заходу забезпечать можливість надання медичної допомоги. Окрім того, розглядається можливість організації шатл-басів, які відправлятимуться зі Львова. Також щоденно чергуватимуть пожежники, рятувальники та водолази. При проведенні велопробігу та дуатлону не заплановано обмежень руху транспорту. На фестивалі також організують показовий виступ кінологів.
«Це 15-й фестиваль «Зашків», ювілейний, маємо провести його максимально організовано та цікаво. Водночас, ми повинні не забувати, що у нас діють карантинні обмеження. «Зашків» – це потужний проєкт не лише локального, а й загальнодержавного рівня», – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.
Фестиваль «Зашків» – щорічний патріотичний фестиваль, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 році і приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця.