k2FtbBdWr1

У Львові триває турнір з вільної боротьби пам’яті Ігоря Первачука

20-22 лютого у Львові відбувається Х-й ювілейний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу, багаторазового чемпіона України, чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубка світу Ігоря Первачука.

Важливими цілями проведення таких змагань є популяризація вільної боротьби в Україні, підвищення рівня спортивної майстерності, популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять спортом, а також – вшанування пам’яті відомого спортсмена та тренера Ігоря Первачука.
Упродовж 21-22 лютого на борцівських килимах спорткомплексу СКА змагаються юнаки (2002-2004 р. н., 2007-2009 р. н.) та дівчата (2007-2009 р. н.) різних вагових категорій.
У змаганнях беруть участь 587 учасників, які представляють команди ДЮСШ, СДЮШОР, СК різних областей України та з-за кордону (Польща, Великобританія, Франція, Словаччина, Молдова, Ізраїль, Італія, Греція).
Також заступники голови райдержадміністрації Андрій Ковальський та Олександр Клименко привітали учасників та, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, нагородили грамотами Львівської райдержадміністрації ряд тренерів.