k2FtbBdWr1

Короткий дайджест важливих подій у Львівському районі за минулий тиждень

Ймовірно, у вересні розпочнеться навчання наживо у школах і закладах профтехосвіти, тому необхідно забезпечити комфортним житлом людей, які вимушено переїхали у наші громади із зон бойових дій і зараз живуть у комунальних закладах.

Відтак, спільно із Благодійний фонд Запорука та італійською благодійною організацією Soleterre ми розпочали реконструкцію гуртожитку у Новояричівській громаді Новояричівська селищна рада, де зможуть проживати до 30 сімей. Наша співпраця триватиме, адже потрібно облаштувати житло для усіх ВПО, які живуть зараз у тимчасових помешканнях.

Також в умовах воєнного стану у пріоритеті роботи Львівської РВА Львівська районна державна адміністрація – підтримка місцевих бюджетів, які постраждали через зменшення надходження. У громади нашого району переїхали підприємства із східних і центральних областей, тому ми продовжуємо допомагати їм налагоджувати роботу.

Нагадаю, що в обласному центрі зайнятості на початку літа були приблизно дві тисячі вакансій для різних спеціальностей. Середня заробітна плата, яку пропонують роботодавці – 15-20 тисяч гривень.

Додам, що безпекову ситуацію в районі контролюють відповідні служби, територіальна оборона та добровольці. Триває набір у лави добровольчих формувань.

Усі структурні підрозділи Львівської РВА працюють у штатному режимі та надають відповідні послуги мешканцям району.

Закликаю мешканців дбати про свою безпеку під час повітряної тривоги, не нехтувати правилами та дотримуватися основ поведінки під час відпочинку біля води та у лісі. На Львівщині цьогоріч уже були летальні випадки на воді, а ДСНС продовжує фіксувати стихійні пожежі.

Будьте свідомими та бережіть себе!

Працюємо разом до Перемоги!🇺🇦