Німецько-українське партнерство: працюємо разом заради європейського майбутнього.

У Варшаві, 18-19 вересня, відбулася важлива зустріч представників українських та німецьких регіонів, об’єднаних бажанням побудувати спільне європейське майбутнє. Чергова конференція муніципальних партнерств стала платформою для обміну досвідом, пошуку нових можливостей співпраці та вираження солідарності з Україною в цей непростий час.

Учасники конференції – представники місцевих громад, органів влади різних рівнів – обговорили актуальні потреби України, перспективи відбудови та шляхи зміцнення співпраці. Особливу увагу було приділено проектам, які можуть бути реалізовані вже зараз у сфері енергетики, медицини, освіти та залучення інвестицій, а також довгостроковим стратегіям розвитку.

Підписаний меморандум про співпрацю між Львівським районом та районом Аахен (Німеччина) у жовтні минулого року є яскравим прикладом того, як міжнародне партнерство може сприяти вирішенню різноманітних завдань.

Ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо побудувати сильні та процвітаючі громади.

Вдячні нашим польським партнерам за підтримку та гостинність!

Разом до Перемоги!

Партнерство підтримує проєкт «Муніципальні партнерства з Україною» Engagement Global / SKEW та ініціатива Cities4Cities.