Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вручив нагороду «Заслужений працівник освіти України» Ганні Балущак – директорці Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного бізнесу.
Нагороду Ганні Балущак присвоїли згідно з Указом Президента України №496/2021 за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм, а також з нагоди Дня працівників освіти.
Під час нагородження, яке відбулося вчора, Максим Козицький подякував директорці коледжу за багаторічну віддану роботу на посаді, результатом якої стали оновлення матеріально-технічної бази та розвиток навчального закладу.
«Для нашої області, в якій активно розвивається туризм та ІТ, є дуже важливим одночасний поступ в галузі обслуговування. Саме тому заклади, які готують професійний персонал, мають також відчувати нашу підтримку, а їхні освітньо-професійні кадри – свою відповідальність. Пані Ганна Балущак – одна з тих керівників, які постійно дбають про якісні зміни та осучаснення навчального закладу. І під час зустрічі з освітянами та бізнесом ми разом зробили вчора ще один крок до реального реформування професійно-технічної освіти», – зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.
Ганна Балущак очолює заклад з 2003 року, також працює для розвитку всієї системи професійної освіти України як членкиня Ради з питань розвитку професійної (професійно-технічної) освіти.
Нагородження відбулося у межах зустрічі голови Львівської ОДА з представниками бізнесу та директорами департаментів освіти і науки, економічної політики та агропромислового розвитку щодо діяльності наглядових рад при закладах професійно-технічної освіти. Детальніше про зустріч –за посиланням.
Довідково:
Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу – освітній заклад сталого розвитку, основною візією якого є формування інноваційного, конкурентоспроможного фахівця готельно-туристичної та ресторанної сфер на українському та міжнародному ринках. Коледж розпочав освітню діяльність у 1954 році.
Для підготовки кваліфікованих фахівців готельно-ресторанного сервісу та туристичної сфери коледж має потужну матеріально-технічну базу. Навчальні ресторани, кухарська й кондитерська лабораторії, навчальний готель і хостел, учнівське туристичне бюро тощо. Наприкінці минулого року у коледжі відкрили новий освітній простір. У його складі є Навчально-практичний центр інноваційних ресторанних технологій та Навчально-практичний центр готельного комплексу «Діамант».
Коледж є найкращим профільним закладом в Україні.